Jesienne gotowanie z Anią Starmach

Aromatyczne zioła, polskie owoce i mnóstwo ciekawych pomysłów na polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu! We wtorek, 27 października, w studiu CookUp odbyły się warsztaty kulinarne zorganizowane przez firmę Amica. W kulinarny świat wprowadzała gości doskonale wszystkim znana koneserka smaku Ania Starmach. Uczestnicy warsztatów kulinarnych mieli okazję przygotować trzy warte grzechu dania na sprzętach z nowej linii Amica IN. oraz dowiedzieć się więcej o najnowszych trendach w aranżacji wnętrz. Było pysznie!

Amica Wronki S.A. to największy polski producent sprzętu gospodarstwa domowego i jedna z najbardziej uznanych polskich firm notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. W swojej ofercie posiada pełną gamę inteligentnych urządzeń dużego i małego AGD, wyróżniających się najnowszą technologią i nowoczesnym designem. Spółka generuje ponad 70 procent przychodów na ponad 40 rynkach zagranicznych. W portfolio firmy znajdują się także zagraniczne marki Gram i Hansa. Amica jest laureatem prestiżowych nagród branżowych i konsumenckich, do których należą m.in. Nagroda Gospodarcza Prezydenta Rzeczypospolitej, Superbrand Made In Poland i Godło Teraz Polska.