Sprzęty Amica wśród nagród ogólnopolskiej loterii Cinema City

Amica Wronki S.A. znalazła się w gronie głównych sponsorów nagród w wakacyjnej loterii „Co kryje Twój Bilet?” zorganizowanej przez sieć kin Cinema City. Na osoby biorące udział w akcji czeka ponad 800 tysięcy nagród. Uczestnicy letniej zabawy poprzez zakup biletu w kinach partnera akcji mają szansę wygrać m.in. piekarnik czy lodówkę.

Od 1 lipca do 31 sierpnia, wszyscy odwiedzający kina Cinema City mają okazję nie tylko obejrzeć wchodzące na ekran letnie nowości filmowe, ale także wygrać sprzęty Amica m.in. zestaw sprzętu do zabudowy z najnowszej linii Amica IN. oraz drobny sprzęt AGD np. odkurzacz lub czajnik.

W loterii „Co kryje Twój Bilet?” pod każdym biletem kryje się nagroda, oprócz produktów marki Amica można zdobyć m.in.: samochody, vouchery na lot z Wizz Air, wyposażenie kuchni, a także: popcorn, colę oraz bilety na filmy. Warunkiem wzięcia udziału w loterii jest zakupienie biletu do kina Cinema City i wprowadzenie kodu z biletu do specjalnej aplikacji www.CoKryjeBilet.pl, na Facebooku, w wersji mobilnej lub na tabletach w specjalnie przygotowanych strefach kinach sieci Cinema City.

Szczegóły akcji oraz regulamin na stronach: www.CoKryjeBilet.pl i www.cinema-city.pl

Amica Wronki S.A. to największy polski producent sprzętu gospodarstwa domowego i jedna z najbardziej uznanych polskich firm notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. W swojej ofercie posiada pełną gamę inteligentnych urządzeń dużego i małego AGD, wyróżniających się najnowszą technologią i nowoczesnym designem. Spółka generuje ponad 70 procent przychodów na ponad 40 rynkach zagranicznych. W portfolio firmy znajdują się także zagraniczne marki Gram i Hansa. Amica jest laureatem prestiżowych nagród branżowych i konsumenckich, do których należą m.in. Nagroda Gospodarcza Prezydenta Rzeczypospolitej, Superbrand Made In Poland i Godło Teraz Polska.