Z Amica opłaca się podwójnie

Nawet do 150 zł zwrotu na kartę Visa za zakup sprzętu AGD – Amica wystartowała z nową ogólnopolską promocją, która potrwa do 31 grudnia lub wyczerpania puli nagród o łącznej wartości miliona złotych.

15 października ruszyła nowa akcja promocyjna Amica – „Opłaca się podwójnie”. Osoby, które do końca roku zdecydują się na zakup kuchni wolnostojącej w zestawie z okapem lub bez, mogą liczyć na zwrot części pieniędzy na kartę przedpłaconą: 75, 100, 125 i nawet 150 zł. Wysokość nagrody uzależniona jest od wartości zakupionego sprzętu.

- Zespół Amica od wielu lat pracuje nad tym, aby dzięki naszym sprzętom życie klientów stawało się wygodniejsze. Nasze kuchnie wolnostojące to gwarancja najwyższej jakości:  łączą w sobie tradycję i nowoczesność. Teraz konsumenci, kupując je w zestawie z okapem lub bez, mogą liczyć na dodatkową korzyść w postaci zwrotu pieniędzy – mówi Tomasz Pietrzyk, PR Manager Amica.

Aby otrzymać nagrodę, należy po zakupie zarejestrować się na stronie internetowej, mailowo lub wysyłając zgłoszenie pocztą. Następnie uczestnik promocji otrzyma w prezencie kartę przedpłaconą. Jeżeli zakupimy kuchnię w cenie do 1200 zł, otrzymamy 75 zł, jeżeli kuchnia kosztować będzie powyżej 1200 zł, zwrot wyniesie 125 zł. Za dokupiony okap konsument dostanie dodatkowe 25 zł. W ten sposób maksymalny zwrot wyniesie 150 zł.

Modele kuchni i okapów objętych promocją można sprawdzić na stronie amica.pl/oplacasiepodwojnie.

Pod numerem 781 866 665 Amica uruchomiła infolinię dla zainteresowanych oraz stronę internetową amica.pl/oplacasiepodwojnie, na której znajdziemy listę objętych promocją produktów, formularz zgłoszeniowy oraz regulamin. Promocja ma zasięg ogólnopolski.

Amica Wronki S.A. to największy polski producent sprzętu gospodarstwa domowego i jedna z najbardziej uznanych polskich firm notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. W swojej ofercie posiada pełną gamę inteligentnych urządzeń dużego i małego AGD, wyróżniających się najnowszą technologią i nowoczesnym designem. Spółka generuje ponad 70 procent przychodów na ponad 40 rynkach zagranicznych. W portfolio firmy znajdują się także zagraniczne marki Gram, Hansa i CDA. Amica jest laureatem prestiżowych nagród branżowych i konsumenckich, do których należą m.in. Nagroda Gospodarcza Prezydenta Rzeczypospolitej, Superbrand Made In Poland i Godło Teraz Polska.

png 1,2 MB